Nahlášení opravného, náhradního a řádného termínu zkoušek z myslivosti

V návaznosti na pověření č. 2/2013 (organizování zkoušek z myslivosti), vás vyrozumíváme o termínu opravné zkoušky z myslivosti, ze zkoušek, které se konaly ve dnech 25. 26. a 27. 2. 2022 (vyhláška č. 244/2002 Sb., kterou se provádí některá ustanovení zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti, § 23 odst. 3), která se bude konat:

• od 16.00 hodin dne 22.4. 2022  v obci Kmetiněves čp. 89, Hospozín 273 22
    kontaktní osoba: František Havel tel. 602 373 537

V návaznosti na pověření č. 2/2013 (organizování zkoušek z myslivosti), vás vyrozumíváme o náhradním termínu zkoušky z myslivosti, ze zkoušek, které se konaly ve dnech 25. 26. a 27. 2. 2022 (vyhláška č. 244/2002 Sb. kterou se provádí některá ustanovení zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti, § 22 odst. 2), která se bude konat:

• od 16.30 hodin dne 22.4. 2022  v obci Kmetiněves čp. 89, Hospozín 273 22
    kontaktní osoba František Havel tel. 602 373 537

V návaznosti na pověření č. 2/2013 (organizování zkoušek z myslivosti) vás vyrozumíváme o termínu konání zkoušky z myslivosti (vyhláška č. 244/2002 Sb., kterou se provádí některá ustanovení zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti, § 22 odst. 1), která se bude konat:

• od 8.00 hodin dne 24.4. 2022 v Nové Syrovice č.p. 262, okr. Třebíč
    kontaktní osoba Mgr. Jiří Tuza tel. 603448840

Seznam zkušebních komisařů: Ing. Pavel Rus, Bc. Josef Meidl, Ing. Kamil Vyslyšel, František Havel, Jaroslav Štika, Ladislav Vopálenský, Ing. Josef Jeřábek, Ján Polák, Jan Kůstka, Ing. Martin Valenta, Ing. Rostislav Krejzek, Ing, Jiří Berdych, Ing. Jaroslav Koláček, Vladimír Moravec, MVDr. Jiří Vařenka, Mgr. Petr Rokycký, Vlastislav Kovařík, Miloš Steiner, Ing. Igor Hájek, Jiří Gengel, Ing. Daniela Jahodová, Bc. Lukáš Vápeník, Jan Ryba, Zdeňka Rybová, Petr Lang, Mgr. Jiří Tuza Ph.D, Zdeněk Veleba, Luděk Kovář Dis., Vladimír Homolka, Josef Venhoda, MVDr. Oldřich Rumreich, MVDr. Radek Busta, Ing. Ladislav Svoboda, Leoš Novotný, Ing. Pavel Míšek, MVDr. Luboš Šlapanský, Doc. JUDr. Ing. Radek Jurčík Ph.D, Vladimír Homolka.

Kontaktní osoba pro pořádání zkoušek z myslivosti za AM ČR Mgr. Petr Rokycký tel.: 724 055 551.

Josef Plzák
Dobrovolné a nezávislé sdružení občanů, zaměřené na myslivost.