Přehled zkoušek z myslivosti a mysliveckých hospodářů pro rok 2019

V návaznosti na pověření č. 2/2013 (organizování zkoušek z myslivosti) Vám přinášíme přehled zkoušek na rok 2019, které se budou konat v termínech:

• 2. – 3. března 2019 a 21. – 22. září 2019 ve Stříbře, ulice Dukelská 1617 od 9.00 hodin

V návaznosti na pověření č. 3/2013 (organizování zkoušek pro myslivecké hospodáře) přinášíme přehled o zkouškách na rok 2019, které se budou konat v termínu:

• 14. – 15. září 2019  ve Stříbře, ulice Dukelská 1617 od 9.00 hodin

Seznam zkušebních komisařů

Ing. Pavel Rus,   Bc. Josef Meidl,     Ing. Kamil Vyslyšel, František Havel,   Jaroslav Štika,   Ladislav Vopálenský,   Ing. Josef Jeřábek,   Ján Polák,   Jan Kůstka,   Ing. Martin Valenta,   Ing. Rostislav Krejzek,   Ing, Jiří Berdych,   Vladimír Moravec,  MVDr. Jiří Vařenka,   Mgr. Petr Rokycký,   Vlastislav Kovařík,   Miloš Steiner,    Josef Fiala,   Ing. Igor Hájek,   Jiří Gengel,   Ing. Daniela Jahodová.

Asociace myslivosti ČR
Dobrovolné a nezávislé sdružení občanů, zaměřené na myslivost.